Tomasz Dziekan obejmuje stanowisko chief financial officera w Dentsu Aegis Network Polska

Opublikowany

Tomasz Dziekan dołączył do grupy Dentsu Aegis Network Polska. Jako chief financial officer i członek zarządu będzie odpowiadał za zarządzanie strukturą finansową i administracyjną grupy.

Dziekan od 2004 roku związany był z Burda Media gdzie pełnił funkcję group CFO oraz Regional CFO Central Europe (Poland & Czech Republic). Wcześniej pracował w Hachette Filipacchi Polska oraz Ernst & Young.

Posiada kwalifikacje finansowe ACCA oraz tytuł biegłego rewidenta. Na stanowisku CFO Dentsu Aegis Network Polska zastąpił Annę Zacharzewską, która odeszła ze struktur grupy.

W skład Dentsu Aegis Network Polska wchodzą: agencje Isobar oraz Lubię to – linked by Isobar, hub technologiczny Hypermedia – linked by Isobar, domy mediowe – Carat oraz Vizeum, agencja performance marketing iProspect Polska, Posterscope Polska – agencja realizująca projekty z zakresu digital OOH oraz działania eventowe, agencja programmatic buying – Amnet oraz odpowiadający za media partnerships & research Amplifi.

Pobierz wszystkie

01082016_Tomasz_Dziekan_obejmuje_stanowisko_chief_financial_officera_w_Dentsu_Aegis_Network_Polska.docx

docx | 127 KB

Tomasz_Dziekan.jpg

iProspect nawiązuje współpracę z XTB

Należąca do grupy Dentsu Aegis Network Polska agencja iProspect nawiązała współpracę z domem maklerskim XTB.